Ημέρα Καριέρας 2022

Ημέρα Καριέρας 2022, Σάββατο 04/06/2022, Παρουσιάσεις Εταιριών και Θέσεων Εργασίας

Αγαπητοί Φοιτητές και Απόφοιτοι του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων.

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του ΔΙΠΑΕ και με την τεχνική υποστήριξη της ομάδας IEEE Student Branch διοργανώνει την Ημέρα Καριέρας 2022, μια εκδήλωση, στην οποία θα γίνουν Παρουσιάσεις Εταιριών και Θέσεων Εργασίας (ΟΧΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ). Όσοι παρευρεθείτε, θα ενημερωθείτε για τους τομείς με τους οποίους απασχολούνται οι επιχειρήσεις του κλάδου και θα έχετε τη δυνατότητα μιας πρώτης προσωπικής επικοινωνίας με τους εκπροσώπους των φορέων.

Η Ημέρα Καριέρας θα διεξαχθεί διά ζώσης το Σάββατο 04/06/2022, στις 11:30, στους χώρους του τμήματος, όπου εκπρόσωποι των εταιρειών που θα συμμετάσχουν, θα παρουσιάσουν ένα σύντομο προφίλ των εταιρειών τους και μία σύντομη περιγραφή των Θέσεων Εργασίας.

Μετά την παρουσίαση των εταιριών, (αν είναι μεγάλο το πλήθος τους θα μεσολαβήσει διάλειμμα στις παρουσιάσεις), θα υπάρχει μπουφές και τραπεζάκια με τα λογότυπα των εταιριών και τα ονόματα των εκπροσώπων. Έτσι θα κάνετε μια πρώτη ζωντανή προσέγγιση με τους ενδιαφερόμενους, και όσοι το επιθυμείτε, θα έχετε τη δυνατότητα μιας πρώτης ουσιαστικής επικοινωνίας μαζί τους, επισυνάπτοντας το Βιογραφικό σας.

Περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, ώστε να πάρετε μια ιδέα των τομέων με τους οποίους ασχολούνται οι επιχειρήσεις του κλάδου, τι είδους θέσεων απασχόλησης προσφέρουν και ποιες γνώσεις απαιτούνται για τις προτεινόμενες θέσεις εργασίας.

Οι διδάσκοντες θα φροντίσουν να διευκολύνουν τους φοιτητές που εκείνη τη μέρα έχουν κάποια εκπαιδευτική δραστηριότητα, όπως π.χ. το διαγώνισμα προόδου στο μάθημα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα δίνοντάς τους την ευκαιρία να το δώσουν κάποια άλλη μέρα.

Ελπίζουμε να παραστεί ένας μεγάλος αριθμός φοιτητών και αποφοίτων στην εκδήλωση, ώστε να φανεί η δυνατή σχέση που έχουμε με τις επιχειρήσεις των κλάδων Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών, ώστε να μην υπάρξει ξανά στο μέλλον παρόμοια πρόταση για την κατάργηση ενός Τμήματος που το έχει τόση ανάγκη η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή της Σίνδου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτείται δήλωση πρόθεσης συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/-τριες μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας: https://bit.ly/3wJKDRM

Επισυνάπτεται η Πρόσκληση και την επόμενη εβδομάδα θα αναρτηθεί και το Πρόγραμμα των Παρουσιάσεων.

Οι Επιτροπές Πρακτικής Άσκησης του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων